Wat kan je verwachten?

Wie ben je?
Een van de moeilijkste vragen om te beantwoorden. Misschien zelfs een onmogelijke vraag.
Om meer inzicht te verkrijgen in wie we werkelijk zijn, helpt het om te ontdekken waar we ons weliswaar mee identificeren, maar wie we níet zijn.
In deze online reeks verdiepen we ons daarom in de gelaagdheid van ons ego.

Het ego wordt wel beschouwd als onze persona, de rol die we onszelf aanmeten. Dit wordt vaak gevat in één woord, maar bestaat in werkelijkheid uit talloze gezichten. Door het ego op te delen in stukjes, wordt het beter herkenbaar en invoelbaar. En met behulp van verhalen uit de Griekse mythologie, brengen we de stukjes werkelijk tot leven.

Het Kompas is onder andere ontstaan uit mijn meesterproeve waarmee ik in 2019 Chief Storyteller ben geworden.
Naast mijn liefde voor (oude) verhalen, structuur en overzicht, heb ik kennis en ervaring vanuit de diepte-counseling en Jungiaanse psychologie erin verwerkt, ontvangen teachings over onder andere medicijnwiel-numerologie, inzichten vanuit de Zentraditie en nog veel meer.

Wat brengt deze online reeks?
Je leert verschillende deelpersoonlijkheden beter kennen. Ervaring leert dat dit vaak gepaard gaat met een gevoel van rust en vreugde, als het terugvinden van oude vrienden. Tegelijk geeft het kompas je de mogelijkheid om deze deelpersoonlijkheden te beschouwen, in plaats van ermee samen te vallen. Je kan loskomen van de identificatie. Ontdekken wie je waarlijk bent, door te zien wie je níet bent.
Het Kompas brengt verheldering op gebied van keuzes en relaties. Bovendien openen deze inzichten de deur naar jezelf en anderen bezien met meer compassie.
En alsof dat alles nog niet genoeg is, helpt dit Kompas ook enorm bij het creëren van realistische personages in je eigen verhalen.

Wat heb je ervoor te doen?
Kijken, luisteren, denken, voelen, toepassen, ervaren.
Met video’s, teksten en verschillende werkvormen nodigen we de verschillende deelpersoonlijkheden uit, zodat je er bewust contact mee kan maken. En daarmee steeds beter gewaar kan worden wanneer ze opduiken.
Ik nodig je van harte uit om vooral je eigen levenservaring, kennis en kunde te verweven met dit kompas, zodat het werkelijk tot leven komt en jou optimaal van dienst kan zijn.

Inhoud en opbouw online reeks
De online reeks bestaat uit drie delen:
1. Proloog en opbouw. Die begint al in de video’s hier helemaal onderaan. Daarna, in het afgeschermde deel, krijg je de indeling van het Kompas te zien.
2. Inhoud. Dit deel gaat in detail in op alle krachten afzonderlijk die zich op én rond het kompas bevinden.
3. Toepassing. Hier gaan we spelen met de verhalen. Je krijgt voorbeelden en handreikingen over het gebruik van het Kompas, zodat je het werkelijk kan toepassen in je eigen leven.

Praktische informatie
Je kan de reeks volledig in je eigen tempo doorlopen. Je hebt en houdt voor sowieso een jaar na aankoop onbeperkt toegang tot alle materiaal.
Je kan kiezen voor:
– de online reeks met een 1-op-1 online Q&A sessie van een uur. Hierin is volop ruimte voor jou om vragen te stellen én feedback te geven.
– de online reeks met drie uur persoonlijke online coaching. Lees hier alles over de werkwijze en wat je verder kan verwachten.
In alle gevallen krijg je binnen 24 uur onbeperkt toegang tot de volledige online reeks.
Ik maak handmatig een account voor je aan en stuur je per mail de inloggegevens plus de link naar de pagina waar je alle materiaal van de reeks gebundeld vindt.
Na betaling ontvang je dus geen automatische e-mail, dat dit je niet verontrust.

Je naam- en adresgegevens dienen voor de factuur die je per mail ontvangt – dit is je betaalbewijs.
Goed om te weten: ik reken geen BTW en op de factuur zal je daarom deze zin aantreffen: ‘factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB’.

De 1-op-1 online Q&A sessie plannen we in onderling overleg in.
Advies is om dit ergens tegen het einde van de reeks in te plannen, zodat je al je vragen en opmerkingen kan bundelen.
Ook bij de persoonlijke online coaching plannen we de data in onderling overleg in. Je kan kiezen voor 2x 1,5 uur of 3x 1 uur.

Klinkt het interessant maar ben je niet thuis in de Griekse mythologie?
Geen enkel probleem. Ik praat je in nog geen half uurtje helemaal bij – we beginnen bij het begin. Zie de video’s hieronder.
Dit geeft context voor wie dat prettig vindt, maar het is echt niet nodig dat je deze hele stamboom uit je hoofd kent.
Sowieso worden de belangrijkste aspecten in latere video’s herhaald.

Heb je vooraf nog andere vragen?
Deze kan je hier aan mij stellen.


Ja! Ik wil op reis met de Kompasreeks!