De 50e BlogBrief! En nog op mijn verjaardag ook.
Dat had ik nou niet beter kunnen plannen.

Onlangs deed ik mee aan een schrijfwedstrijd.
Dat is een beetje mijn ding: ik zoek ze niet op, maar als er een wedstrijd voorbij komt, doe ik er vaak wel aan mee.
Ik denk om dezelfde reden als waarom ik katten heb: voor de bevestiging van dat chronische gevoel het nooit goed te kunnen doen. Gelukkig herkennen andere katteneigenaren bediendes dat gevoel ook. Bij schrijven krijg je te horen dat het aan jou ligt, bij katten is het falen een gegeven. Gek genoeg biedt mij dat enige vorm van troost.

Anyway. Ze vroegen verhalen in te zenden rond het thema ‘wat er echt toe doet’.
Bleek later dat zij daarbij denken aan wereldproblematiek; klimaat, kolonialisme, feminisme en meer van dergelijke kwesties. Ja, dan snap ik wel dat mijn verhaal over vriendschap niet geselecteerd is om door te gaan naar de volgende ronde. Voor mij echter is het waar veel, zo niet alles om draait. 
Ik heb het verhaal gedeeld met de lezers van mijn BlogBrief. Als een bedankje voor hun steun.
Ook abonneren op de wekelijkse BlogBrief en/of de halfjaarlijkse Nieuwsbrief? Dat regel je hier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *